• Informatie

Diagnose and Fix in HP Smart gebruiken om veelvoorkomende printerproblemen te verhelpen (Windows, macOS)

Diagnose and Fix is een functie voor probleemoplossing voor printers. Deze functie is in de HP Smart app ingebouwd.

Diagnose and Fix kan veelvoorkomende problemen detecteren en oplossen, zoals:

• Controleren of de afdrukwachtrij gepauzeerd is en de wachtrij hervatten.

• Controleren op hardwareproblemen, zoals open kleppen of vastgelopen papier, en deze problemen melden.

• Controleren of er afdruktaken zijn vastgelopen in de afdrukwachtrij en deze afdruktaken hervatten, indien mogelijk.

• Controleren of de printer offline is en proberen verbinding te maken met het netwerk, indien mogelijk.

Diagnose and Fix uitvoeren (Windows, macOS)

Voer Diagnose and Fix uit om veelvoorkomende afdrukproblemen op te lossen.

Opmerking:

Diagnose and Fix ondersteunt het volgende:

• HP Smart app-versies: v100 en hoger (Windows), v5.5.2 en hoger (macOS)

• Besturingssystemen: Windows 1809 en hoger, macOS 10.14 en hoger

1. Download de HP Smart-app vanuit 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows 10), of HP Smart - Mac App Store (macOS).

Opmerking:

Verbreek de verbinding met een Virtual Private Network (VPN) voordat u het downloadt.

2. Open Diagnose and Fix.

• Windows: Open HP Smart en klik op het pictogram Diagnose and Fix.

Klikken op het pictogram Diagnose and Fix in de HP Smart-app voor Windows
    • Mac: Klik op uw printer en klik op Printers. Klik vervolgens op Diagnose and Fix.

Klikken op Diagnose and Fix in het menu Printers in de HP Smart app voor Mac.
  3. Klik op Starten om het automatische proces voor probleemoplossing op te starten.

Opmerking:

U moet HP Smart open laten staan, zodat het proces niet wordt onderbroken.

Op Starten klikken voor Diagnose and Fix in de HP Smart-app
  4. Als Diagnose and Fix problemen constateert, volgt u de aanwijzingen om het proces te voltooien.

Resultaten van Diagnose and Fix in de HP Smart-app