• Informatie

HP printers - Stuurprogramma's, apps en updates zoeken voor HP printers

Download en installeer stuurprogramma's, apps, en handige afdruk- en scansoftware voor uw HP printer. Zoek ook updates die prestatieverbeteringen, bugfixes en nieuwe functies kunnen bevatten.

Aanbevolen HP stuurprogramma's, apps en updates

Gebruik deze aanbevolen opties om printerstuurprogramma's te downloaden, de HP Smart-app te installeren en extra software- en printerupdates te zoeken.

• HP Smart-app: Bevat hulpprogramma's om af te drukken, te scannen, inktniveaus te controleren en uw printer te configureren in een draadloos netwerk. Ga naar voor meer informatie.

• Stuurprogramma's met volledige functionaliteit (Windows en Mac): 123.hp.com (in het Engels) is een handige download- en installatieservice voor stuurprogramma's en software voor uw HP printer. Het stuurprogramma leidt u door het netwerk- of kabelverbindingsproces en bevat HP Scan-software.

• Basisstuurprogramma's en stuurprogramma's met volledige functionaliteit, printersoftware en updates (Windows en Mac, Linux): HP stuurprogramma's en software downloaden software en stuurprogramma's: hier vindt u alle beschikbare stuurprogramma's, aanvullende afdruk- en scansoftware, en firmware-updates voor de meeste printers en besturingssysteemversies.

• HP Print voor Chrome-app (Chromebooks): Installeer het HP Print voor Chrome (in het Engels) om USB en draadloos afdrukken in te stellen via de Google Chrome-browser. U hoeft geen printerstuurprogramma's of software te downloaden van de website van HP of Google om met de app af te drukken.

• Printerfirmware-updates: Ga naar voor stappen om rechtstreeks vanaf de printer bij te werken of download en installeer de firmware via uw computer.

Apps en oplossingen voor mobiel afdrukken (Android, Apple iOS)

Installeer een HP-app of plug-in om een printer met een smartphone of tablet te installeren, of gebruik Apple AirPrint.

• HP Smart-app: Ga naar 123.hp.com (in het Engels) om de app op uw Android- of Apple-smartphone of -tablet te installeren. De HP Smart-app bevat functies waarmee u kunt afdrukken, scannen, inktniveaus controleren en uw printer kunt instellen in een draadloos netwerk.

• HP Print Service plug-in (Android): Ga naar HP Printer Setup (Android) om de plug-in te downloaden en verbinding te maken met uw printer.

• AirPrint: Ga naar voor meer informatie over de ingebouwde afdrukoplossing van Apple voor de iOS en iPadOS.

Besturingssysteemstuurprogramma's en -oplossingen (Windows en Mac)

Printer- en scanstuurprogramma's voor de meeste HP printers worden automatisch geïnstalleerd wanneer u de USB-kabel aansluit of een op het netwerk aangesloten printer aan uw computer toevoegt.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.