• Informatie

LaserJet MFP M234dw, M234dwe printers - Er wordt een 'rd' fout weergegeven op het bedieningspaneel van de printer

Het bericht rd verschijnt op het bedieningspaneel van een M234dw of M234dwe printer en de printer reageert niet. Update de firmware van de printer om het probleem te verhelpen.

foutmelding rd op het bedieningspaneel

Werk de firmware van de printer bij vanaf een Windows-computer

Werk de firmware van de printer bij vanaf een Windows-computer om de fout op te lossen.

1. Sluit een USB-kabel aan op de USB-poort aan de achterzijde van de printer en vervolgens op de computer.

2. Ga naar HP Klantenondersteuning - Software en stuurprogramma's downloaden.

De pagina met softwareresultaten wordt weergegeven en het standaardbesturingssysteem is geselecteerd.
  3. Als u de versie van het Windows-besturingssysteem wilt wijzigen, klikt u op Kies een ander besturingssysteem, selecteert u uw versie en klikt u vervolgens op Wijzigen.

4. Klik op Firmware > Download om de M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe firmware te downloaden.

5. Dubbelklik om het bestand M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe te openen.

6. Selecteer uw printer, bijvoorbeeld HP LaserJet MFP M234dw, en klik vervolgens op Firmware verzenden.

7. Wacht enkele minuten tot de update klaar is.

De printer schakelt in zonder fouten.

Neem contact op met HP Klantenondersteuning als het probleem zich blijft voordoen.