HP LaserJet Pro M207-M212 printers - Een tonercartridge vervangen

Als een tonercartridge leeg is, vervangt u deze door een nieuwe originele HP tonercartridge.

Overweeg om een vervangende cartridge beschikbaar te hebben wanneer de toner laag is. De printer geeft op de volgende manieren aan dat het tonercartridgeniveau laag of zeer laag is:

• Het lampje voor de cartridge knippert.

• Het bericht Cartridge is bijna op wordt weergegeven op de HP Smart App- of Windows 7-driver.

• De afdrukkwaliteit verslechtert en wordt onaanvaardbaar.

Vervang de lege of bijna lege tonercartridge

Vervang de tonercartridge als deze leeg of bijna leeg is.

1. Open de toegangsklep tot de cartridges.

De cartridgeklep openen
  2. Verwijder de tonercartridge.

De tonercartridge verwijderen
  3. Recycle de oude cartridge.

4. Neem de tonercartridge uit de verpakking.

Let op!:

Houd de cartridge vast aan de beide uiteinden om beschadiging te voorkomen. Raak de beschermklep of de oppervlakte van de rol niet aan.

De tonercartridge uit de verpakking nemen
  5. Pak de cartridge aan beide kanten vast en beweeg deze voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig in de cartridge te verdelen.

De toner schudden
  6. Verwijder de klep van de cartridge.

De bescherming verwijderen
  7. Installeer de nieuwe cartridge.

De nieuwe inktcartridge plaatsen
  8. Sluit de toegangsklep tot de cartridges.

De cartridgeklep sluiten

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.

Waar kan ik inktcartridges kopen?

Koop vervangende cartridges en andere benodigdheden via de HP Store of bij een lokale winkel.

Welke inktcartridges zijn geschikt voor mijn printer?

Tonercartridges die met uw printer werken.

HP LaserJet M207-M212 printerercartridgenummers

Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland

Europees economisch ruimte, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Israël

Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten, CIS, Balkan landen/regio's van de EU en Azië/Pacifisch gebied (met uitzondering van China, India, Australië en Nieuw-Zeeland)

China en India

134A en 134X zwart

135A en 135X zwart

136A en 136X zwart

137A en 137X zwart