• Informatie

HP LaserJet M207-M212 printers - Rapporten en zelftestpagina's afdrukken

Dit document bevat instructies voor het afdrukken van interne printerrapporten, zoals een configuratierapport, informatierapport, testrapport voor het draadloze netwerk en uitlijningspagina.

Een configuratierapport afdrukken

Een configuratierapport bevat informatie over de printer, zoals het serienummer, de papierinstellingen en het printergebruik. Bij draadloze printers wordt ook informatie gegeven over het IP-adres van de printer en de netwerknaam (SSID). U kunt een configuratierapport afdrukken vanaf het bedieningspaneel.

1. Zet de printer aan.

2. Houd de knop Informatie drie seconden ingedrukt totdat alle knopjes aan gaan.

3. Druk op de knop Hervatten.

Opmerking:

Voor de M211d houdt u de knop Hervatten drie seconden ingedrukt om het configuratierapport af te drukken.

Er wordt een configuratierapport afgedrukt.

Voorbeeld van een configuratierapport

Een printerinformatiepagina afdrukken

Druk een printerinformatiepagina af voor informatie over uw printer, tonercartridge, verbindingsmodus, Wi-Fi Direct-naam en wachtwoord en de huidige foutstatus van uw printer.

• Druk op het bedieningspaneel van de printer op de knop Informatie (behalve M211d).

Er wordt een printerinformatiepagina afgedrukt.

Voorbeeld van een printerinformatiepagina

Een Testrapport voor draadloos netwerk afdrukken

Druk een testrapport voor het draadloze netwerk af om diagnostische resultaten te zoeken voor de status van het Wi-Fi-netwerk, de sterkte van het Wi-Fi-signaal en gedetecteerde netwerken. Druk een testrapport voor het draadloos netwerk af vanaf het bedieningspaneel van de printer.

1. Zet de printer aan.

2. Houd de knop Informatie drie seconden ingedrukt totdat alle knopjes aan gaan.

3. Druk tegelijkertijd op de knop Informatie en de knop Hervatten.

Het testrapport voor het draadloze netwerk wordt afgedrukt.

Voorbeeld van een testrapport voor het draadloze netwerk

Druk een uitlijningspagina af

Druk een uitlijningstestpagina af om de afdrukafbeelding op het midden van de pagina te plaatsen.

1. Open HP Smart en selecteer uw printer.

2. Klik op Geavanceerde instellingen.

Opmerking:

In Windows 7 en 8 opent u HP Printer Assistant, selecteer Afdrukken en klik op Startpagina van de printer (EWS).

3. Klik op Systeem > Service.

4. Selecteer in het gedeelte aanpassen Uitlijnen voor de vervolgkeuzelijst Lade 1 formaat het formaat, en voer de waarden in voor X1 verschuiven, X2 verschuiven en Y verschuiven.

5. Klik op Testpagina afdrukken.

Er wordt een uitlijningstestpagina afgedrukt.

Voorbeeld van een uitlijningstestpagina (voorkant)
Voorbeeld van een uitlijningstestpagina (achterzijde)