• Informatie

HP LaserJet Pro M207-M212 printers - Functies op het bedieningspaneel

Het bedieningspaneel bevat knoppen om afdrukopties te selecteren en heeft een display om meldingen te tonen.

Functies van het bedieningspaneel

Met het bedieningspaneel kunt u afdruktaken annuleren of hervatten, de draadloze verbinding controleren en meldingen van uw printer bekijken.

Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel

Nummer

Omschrijving

1

Scherm van bedieningspaneel:

• Papierpictogram: Is aan wanneer er een papierfout is en gaat knipperen wanneer de invoerlade leeg is.

• Attentiepictogram (alleen USB-modellen): Knippert als de printer aandacht van de gebruiker nodig heeft.

• Draadloospictogram (alleen draadloze modellen): Is aan wanneer de printer is aangesloten op een draadloze verbinding en knippert wanneer de printer zich in de installatiemodus voor een draadloze verbinding bevindt of wanneer de WPS-configuratie bezig is, of als de printer niet is verbonden met het netwerk.

• Cartridgepictogram: Is aan wanneer de cartridge bijna leeg is en knippert wanneer de cartridge bijna volledig leeg is.

2

Knop hervatten: Is aan als de printer zich in een fout- of promptstatus bevindt. Druk op de knop om door te gaan met de afdruktaak.

3

Annuleren-knop: Hiermee annuleert u een afdruktaak.

4

Aan/uit-knop: Hiermee schakelt u de printer in of uit.

5

Statuslampje (alleen USB-modellen): Is aan wanneer de printer klaar is om af te drukken, knippert wanneer de printer opstart, afdrukgegevens ontvangt of een taak annuleert, en gaat uit wanneer de printer in de slaapstand is (een stand met laag stroomvermogen).

6

Draadloos-knop (alleen draadloze modellen): Schakelt de draadloze verbinding in of uit. Houd de knop Draadloos ingedrukt om een draadloze verbinding in te stellen met WPS.

7

Informatie knop/lampje (alleen draadloze modellen): Hiermee drukt u een informatiepagina af die het overzicht van de printerinstellingen en -status bevat. Als de knop Informatie knippert tijdens de draadloze installatie, drukt u op de knop om autorisatie te voltooien.