• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet M207-M212 printers - Instructies voor het vervangen van een printer (Europa, Midden-Oosten, Afrika)

Voordat u een printer voor vervanging naar HP verzendt, moet u deze voorbereiden op verzending. Verwijder en bewaar belangrijke onderdelen en accessoires die u kunt gebruiken voor de vervangende printer.

De tonercartridge verwijderen

Hoe kunt u een tonercartridge verwijderen.

1. Zet de printer aan.

2. Open de cartridgeklep.

De cartridgeklep openen
  3. Verwijder de tonercartridge.

De tonercartridge verwijderen
  4. Sluit de cartridgeklep.

De toegangsklep voor de inktcartridges sluiten
  5. Schakel de printer uit.

6. Koppel het netsnoer los.

7. Koppel eventuele kabels los die op de printer zijn aangesloten.

De onderdelen die nodig zijn voor de nieuwe printer terzijde schuiven

U hebt de volgende onderdelen nodig voor uw vervangende printer. Stuur deze onderdelen niet naar HP.

• Tonercartridge

Afbeelding: Tonercartridge
  • Netsnoer

Afbeelding: Netsnoer
  • Printerhandleidingen

Afbeelding: Printerhandleidingen

Installeer de HP vervangingsprinter

Voordat u uw printer naar HP stuurt, moet u ervoor zorgen dat de vervangende printer goed is ingesteld en werkt.

1. Sluit de printer aan en schakel deze in.

2. Installeer de tonercartridge en test vervolgens alle printerfuncties. Als er problemen worden gevonden met de vervangende printer, neem dan contact op met HP voor hulp.

De tonercartridge installeren

Nadat u uw vervangende printer hebt geïnstalleerd, moet u uw originele printer terugsturen naar HP met behulp van de instructies die bij de vervangende printer zijn geleverd.