• Informatie

HP notebooks - HP Cool Control gebruiken om warmte te verminderen

HP Cool Control is beschikbaar op bepaalde HP Spectre-notebooks. HP Cool Control stelt gebruikers in staat de prestaties van de notebook aan te passen om de temperatuur van de notebook te verlagen tot een comfortabeler niveau.

Waar kan ik Cool Control vinden?

U kunt HP Cool Control openen via het zoekvak van Windows of het Configuratiescherm.

• In Windows, typ cool in het zoekvak. Klik vervolgens op Cool Control in de zoekresultaten.

HP Cool Control openen
  • Klik in het Configuratiescherm op Hardware en geluiden > HP Cool Control.

HP Cool Control openen

Wat betekenen de opties van HP Cool Control?

Het inschakelen van HP Cool Control kan helpen om de temperatuur van de pc af te koelen terwijl de verwerkingsprestaties nog steeds op 92% behouden blijven.

Als HP Cool Control is uitgeschakeld, worden de instellingen voor prestaties en ventilator niet verder aangepast dan de standaard koelinstellingen van uw notebook. De notebook werkt volgens een geoptimaliseerde prestatie- en temperatuurinstelling.

Wanneer HP Cool Control aan staat, past HP Cool Control automatisch de instellingen voor prestaties en ventilatoren aan om de temperatuur van uw notebook op een aangenamere temperatuur te houden.

Klik op het juiste pictogram om HP Cool Control in of uit te schakelen.

HP Cool Control aan

Hoe verlaag ik de temperatuur van mijn pc nog verder?

Als uw notebook nog steeds heet is, kunt u andere manieren vinden om warmte te verminderen.

Zie HP pc's - Hitte in de computer verminderen om oververhitting te voorkomen voor meer informatie.