• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Mobiele afdrukoplossingen voor HP printers

Vind apps, plug-ins en verbindingsopties waarmee u kunt afdrukken vanaf een smartphone of tablet.

Mobiele afdrukoplossingen

HP printers ondersteunen verschillende apps, plug-ins en draadloze verbindingsmethoden om rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat af te drukken. De beschikbare oplossingen voor elke printer verschillen per model en land/regio.

HP Smart-app (aanbevolen): Gebruik en beheer uw printer op afstand via het internet, waar u ook bent. De app biedt ook ondersteuning voor het instellen en aansluiten van de printer. Ga naar HP-printerinstallatie (HP Smart-app) voor meer informatie.

Overal afdrukken met de HP Smart-app: Verstuur op afstand afdruktaken met de HP Smart-app wanneer u niet in de buurt van de printer bent. Ga naar Overal afdrukken met de HP Smart-app voor meer informatie.

HP Print Service Plugin (Android): Een plug-in die het mogelijk maakt om rechtstreeks vanuit ondersteunde apps af te drukken. Ga naar HP printerinstallatie (Print Service Plugin voor Android) voor meer informatie.

Apple AirPrint (iOS, iPad OS): Een ingebouwd printerstuurprogramma waarmee u kunt afdrukken vanaf een iPhone of iPad zonder extra apps of plug-ins. Ga naar HP printerinstallatie (Apple AirPrint voor iPhone, iPad) voor meer informatie.

Wi-Fi Direct of HP wireless direct: Een printerfunctie waarmee draadloos kan worden afgedrukt zonder netwerkverbinding. Ga voor meer informatie naar HP printerinstallatie (Wi-Fi Direct) of Afdrukken met HP Wireless Direct.

HP ePrint: Veilig afdruktaken verzenden vanaf een e-mailaccount wanneer u verbinding hebt met het internet. Ga voor meer informatie naar Afdrukken met HP ePrint.

Samsung Print Service Plugin (Android): Een plug-in die het mogelijk maakt om rechtstreeks vanuit ondersteunde apps af te drukken. Ga naar Afdrukken met de Samsung Print Service Plugin voor meer informatie.

Mopria Print Service (Android, Amazon Fire OS): Maakt afdrukken vanuit verschillende apps via een netwerk of Wi-Fi Direct-verbinding mogelijk. Ga naar Afdrukken met Mopria Print Service voor meer informatie.

USB OTG-afdrukken (Android): Direct bestanden afdrukken vanaf uw mobiele apparaat met een USB On-The-Go (OTG) kabel. Ga naar HP-printers - Afdrukken met een USB OTG-kabel voor meer informatie.