• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP-printercompatibiliteit met macOS en OS X

Vind beschikbare drivers en apps voor het gebruik van uw HP-printer met een Mac-computer of -laptop.

HP-printersoftware en -drivers voor Mac zoeken

Afhankelijk van uw printermodel bieden de ondersteuningssites van HP en Apple software of andere opties voor afdrukken met uw HP-printer en een Mac.

1. Op uw Mac gaat u naar 123.hp.com.

2. In het zoekvak voert u uw printermodel in en vervolgens bekijkt u de vervolgkeuzelijst.

• Als uw printer wordt vermeld, is er een HP-driver of -app beschikbaar. Selecteer uw printer en klik op Volgende. Volg daarna de instructies voor het downloaden en installeren van de software.

Selecteer een printermodel in de vervolgkeuzelijst en klik op Volgende
    • Als uw printer niet wordt weergegeven en de knop Volgende is uitgeschakeld is er geen HP-driver beschikbaar. Klik op Mijn apparaat wordt niet weergegeven of ga verder met de volgende stap om te zoeken naar andere opties.

Klik op Mijn apparaat wordt niet weergegeven
  3. Als er geen afdruksoftware wordt gevonden via 123.hp.com, gebruikt u een andere methode.