• Informatie

HP DeskJet, ENVY 5000 printers - Functies op het bedieningspaneel

Het bedieningspaneel bevat knoppen en pictogrammen om de printer te bedienen en een scherm om afdrukopties te selecteren.

Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel

Op het scherm van het bedieningspaneel vindt u de startknop en kunt u de draadloze verbinding controleren en Help-menu's openen.

Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel

Nummer

Beschrijving

1

Aan/uit-knop: Hiermee schakelt u het toestel in of uit.

2

Knop Terug: Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm. De knop licht op als de functie beschikbaar is.

3

Knop Help: Opent het Help-menu voor de huidige taak. De knop licht op als de functie beschikbaar is.

4

Startknop: Hiermee gaat u terug naar het Beginscherm, het scherm dat verschijnt wanneer u de printer voor het eerst inschakelt. De knop licht op als de functie beschikbaar is.

5

Scherm van bedieningspaneel: Raak het scherm aan om menuonderdelen te selecteren of veeg met uw vinger over het scherm om door de menu's te bladeren.

6

Statuslampje voor draadloos: Het lampje geeft de status van de draadloze verbinding van de printer aan. Een blauw lampje dat constant brandt, geeft aan dat er een draadloze verbinding tot stand is gebracht en dat u draadloos kunt afdrukken. Als de draadloze functie is uitgeschakeld, brandt het lampje voor een draadloze verbinding niet en wordt Draadloos uit weergegeven op het scherm Draadloos overzicht.

Menu op scherm van bedieningspaneel

Raak het scherm van het bedieningspaneel aan om opties voor afdrukken, kopiëren en scannen te selecteren in het hoofdmenu. Beweeg uw vinger over het scherm om door de menu's te bladeren.

Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel

Nummer

Beschrijving

1

Kopiëren: Hiermee opent u het menu Kopiëren om een kopieertype te selecteren of de kopieerinstellingen te wijzigen.

2

Scannen: Hiermee opent u het menu Scannen naar waarin u een bestemming kunt selecteren voor uw scan.

3

Installatie: Hiermee opent u het menu Instellingen, waar u uw voorkeuren kunt wijzigen en onderhoudstaken kunt uitvoeren met behulp van hulpprogramma's.

4

Wi-Fi Direct pictogram: Hiermee opent u het menu Details Wi-Fi Direct om printen met Wi-Fi Direct in of uit te schakelen en geeft u de naam en het wachtwoord van Wi-Fi Direct weer.

5

HP ePrint pictogram: Hiermee opent u het menu Overzicht webservices en kunt u de statusdetails van HP ePrint controleren, instellingen van HP ePrint wijzigen of een informatiepagina voor webservices afdrukken.

6

Draadloos pictogram: Hiermee opent u het menu Draadloze instellingen om de draadloze status te controleren en de draadloze instellingen te wijzigen. U kunt een testrapport afdrukken om problemen met de netwerkverbinding vast te stellen.

7

Inkt pictogram: Druk hierop om de geschatte inktniveaus per inktcartridge weer te geven. Dit pictogram is een waarschuwingssymbool als het inktniveau lager is dan het minimaal verwachte inktniveau.

8

Help: Hiermee opent u het Help-menu om instructievideo's en tips en informatie over de functionaliteit van de printer te bekijken.