• Informatie

HP Laser NS MFP 1005 printers - Papier en enveloppen plaatsen

Papier of enveloppen laden in de invoerlade van de HP Laser NS MFP 1005, 1005c, 1005n en 1005w printers.

Let op!:

Plaats één papiersoort tegelijkertijd in de invoerlade, en plaats nooit papier tijdens het afdrukken.

Gewoon papier plaatsen

Leg een stapel papier in de invoerlade.

1. Verwijder de afdekking van de invoerlade.

De afdekking van de invoerlade verwijderen
  2. Schuif de papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten.

De papiergeleiders naar buiten schuiven
  3. Buig of blader de rand van de papierstapel om de pagina's te scheiden.

4. Leg een stapel papier van maximaal 150 vel in de invoerlade met de bovenkant naar voren en de afdrukzijde naar boven gericht.

Papier plaatsen
  5. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de randen van het papier aankomen.

Let op!:

Leg niet te veel papier in de lade. Dit kan papierstoringen veroorzaken. Zorg dat de stapel papier niet boven de papiervulgeleiders in de printer uitkomt.

De papiergeleiders naar binnen schuiven
  6. Plaats de afdekking van de invoerlade terug.

De afdekking van de invoerlade terugplaatsen
  7. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.

Het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten trekken

Uw printer is nu klaar om af te drukken op gewoon papier. Voordat u gaat afdrukken, controleert u of u de juiste papiersoort en instellingen voor uw afdruktaak hebt geselecteerd.

Enveloppen plaatsen

Leg per keer één envelop in de invoerlade.

1. Verwijder de afdekking van de invoerlade.

De afdekking van de invoerlade verwijderen
  2. Schuif de papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten.

De papiergeleiders naar buiten schuiven
  3. Verwijder eventueel papier uit de invoerlade.

4. Leg één envelop in de invoerlade met de korte zijde voor de postzegel naar de achterzijde van de lade en de afdrukzijde naar boven gericht.

Voorbeeld van de plaatsing van een envelop
  5. Schuif de papiergeleiders tegen de randen van de envelop.

De papiergeleiders naar binnen schuiven
  6. Schuif de deksel van de invoerlade op de lade.

De afdekking van de invoerlade terugplaatsen
  7. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.

Het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten trekken

Uw printer is nu klaar om af te drukken op gewoon papier. Voordat u gaat afdrukken, controleert u of u de juiste papiersoort en instellingen voor uw afdruktaak hebt geselecteerd.