• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Inkjet printers - Geen zwarte inkt, verkeerde kleuren, andere problemen met de printkwaliteit

De kwaliteit van afgedrukte documenten of foto's voldoet niet aan de verwachtingen. De volgende taken helpen bij het oplossen van ontbrekende zwarte inkt, kleuren die zijn vervaagd of niet overeenkomen met het origineel, en lijnen of strepen in de prints.

De stappen voor het oplossen van deze fouten verschillen per type inktcartridge. Identificeer uw type cartridge voor stappen om de fout op te lossen.

Inktcartridgetypes