hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    Los het HP-printerprobleem op macOS op

    Een [softwarecomponent] zal uw computerbericht beschadigen tijdens het afdrukken of installeren - Klik hier

    Informatie

    Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

    Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

    Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Leer meer

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printerinstellingen (Amazon Fire-tablets)

Print foto's, documenten, webpagina's en e-mails vanaf uw tablet met FireOS naar uw HP printer die via het netwerk is verbonden via de geïntegreerde Mopria-printservice.

Printen vanaf een Amazon Fire-tablet

Print op een HP printer via een Amazon Fire-tablet.

  1. Open een app waarvan u wilt printen.

  2. Zoek en selecteer Printen in het apps-menu of in het deelmenu.

  3. Selecteer de naam van uw HP printer.

  4. Tik op het ronde pictogram Printen om te printen.

Ga naar de website van Mopria Alliance (Engelstalig) voor meer informatie.


hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...