• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP-apparaten - Bèta- of proefversies van software gebruiken

De garantie op HP producten biedt geen dekking voor het gebruik van bèta- of proefversies van software.

Over bèta- of proefversies van software

Bèta- of proefversies van software kunnen fouten bevatten die problemen veroorzaken. HP biedt geen ondersteuning voor het gebruik van bèta -of proefversies van software (waaronder besturingssystemen en hardwaredrivers), of ondersteuning voor de fouten of problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze software.

Opmerking:

Als u een bèta- of proefversie van een besturingssysteem moet gebruiken, werken sommige HP-apparaten mogelijk met de ingebouwde drivers van Windows.