• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - De HP Tilt Pen instellen en gebruiken

Dit document is bedoeld voor de HP Tilt Pen.

Stel een HP Tilt Pen in met uw compatibele laptop met touchscreen en pas vervolgens de peninstellingen, knopacties en andere pen- en handschriftinstellingen aan.

De HP Tilt pen instellen

Een HP Tilt Pen instellen met uw laptop.

De pen instellen

Een HP Tilt Pen instellen met uw laptop.

1. Haal de pen uit de verpakking.

Haal de pen uit de verpakking
  2. Draai de pen om deze te ontgrendelen en trek het uiteinde omhoog om toegang te krijgen tot de lader.

Het pennenkapje draaien
  3. Laad de pen op met een USB-C-stekker.

De USB-C-stekker aansluiten op de lader van de pen

Een wit lampje knippert om aan te geven dat de pen wordt opgeladen.

4. Wacht een uur totdat de pen volledig is opgeladen en koppel deze vervolgens de lader los.

5. Draai het pennenkapje om te sluiten en vergrendel deze terug op zijn plaats.

De pen met de laptop koppelen

Koppel de pen met de laptop met behulp van Bluetooth.

1. Houd de bovenste knop gedurende drie seconden ingedrukt.

Op de knop drukken om de pen voor te bereiden op het koppelen

Het lampje is effen blauw wanneer de pen klaar is om te koppelen.

2. Zoek in Windows op Instellingen en open deze functie. Klik vervolgens op Apparaten.

Apparaten selecteren in instellingen
  3. Selecteer Bluetooth of ander apparaat toevoegen en klik vervolgens op Bluetooth.

Bluetooth selecteren
  4. Selecteer de HP Tilt pen.

De HP Tilt Pen selecteren onder een apparaat toevoegen
  5. Klik op gereed om de HP Tilt pen aan de computer te koppelen.

De peninstellingen aanpassen

De peninstellingen aanpassen in Windows 10.

1. Zoek in Windows naar en open Peninstellingen.

2. De peninstellingen aanpassen:

• Pen & Windows Ink: Kies met welke hand u wilt schrijven, en schakel visuele effecten, cursor en een instelling om de aanraakinvoer te negeren wanneer u de pen gebruikt in of uit.

• Handschrift: Kies ervoor om direct in een tekstveld te schrijven, wijzig het lettertype en de lettergrootte, of kies ervoor om met uw vingertop te schrijven.

• Windows Ink-werkruimte Aanpassen van extra peninstellingen (indien ondersteund door uw pen). De instellingen omvatten aanbevolen app-suggesties; stel snelkoppelingen voor de pen in; en selecteer het gedrag van de pen wanneer u één keer klikt, dubbelklikt of de pen ingedrukt houdt.

3. Sla de instellingen op en open een app om uw pen met de geselecteerde instellingen te gebruiken.

De pennenlus installeren (Spectre Folio 13 laptops)

Monteer de pennenlus op de computer om de HP Tilt Pen op te bergen wanneer deze niet in gebruik is.

De pennenlus installeren

Monteer de pennenlus op de computer om de HP Tilt Pen op te bergen wanneer deze niet in gebruik is.

1. Draai het scherm omhoog om het achterpaneel te bekijken.

Het scherm omhoog draaien om het achterpaneel te zien
  2. Verwijder de instructiesticker aan de rechterkant van het paneel.

De instructiesticker verwijderen
  3. Verwijder de zelfklevende achterkant op de lederen pennenlus.

De zelfklevende achterkant van de pennenlus verwijderen
  4. Plaats de pennenlus op de inkeping aan de achterzijde van het beeldscherm en druk deze vervolgens aan.

Drukken om de zelfklevende laag vast te zetten
    Let op!:

Bevestig de pennenlus niet aan de lederen behuizing.

5. Draai het scherm terug in de originele positie en gebruik de pennenlus om de pen op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt.

De pen in de lus plaatsen wanneer deze niet wordt gebruikt