• Informatie

Vervang de inktcartridges in HP DeskJet, Photosmart 6520 printers

Vervang bijna lege of lege inktcartridges voor de HP DeskJet Ink Advantage 6525 en HP Photosmart 6520 e-All-in-One printers.

HP DeskJet Ink Advantage 6525 en Photosmart e-All-in-One 6520, 6521 en 6525 cartridgenummers

Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Aziatisch-Pacifisch gebied (met uitzondering van India, China en Japan)

West-Europa

Afrika, CIS, Japan en het Midden-Oosten

China en India

HP 564

HP 364

HP 178

HP 862

Koop nieuwe inkt- of tonercartridges

Vervangende inkt en toner zijn verkrijgbaar bij HP en bij plaatselijke winkeliers.

1. Ga naar de HP Store.

2. Selecteer vervolgens uw land/regio en taal.

3. Klik op Inkt en toner boven aan de pagina.

4. Volg de instructies om de cartridges voor uw printer te vinden en te bestellen.

De inktcartridges vervangen en installeren

Installeer nieuwe cartridges in HP DeskJet en Photosmart 6520 printers.

1. Controleer of er papier in de hoofdlade is geplaatst en schakel vervolgens de printer in.

2. Open de klep van de cartridgeruimte.

De cartridgeklep openen
  3. Druk op het lipje van een cartridge en trek deze vervolgens uit de sleuf.

De cartridge uit de wagen verwijderen
  4. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking en trek daarna aan het oranje treklipje om de plastic verpakking volledig te verwijderen. Het papieren label op de bovenste zijde scheurt enigszins om de cartridge te ventileren.

Let op!:

Verwijder het lipje en de plastic verpakking volledig voordat u het oranje kapje verwijdert in de volgende stap. Doet u dit niet, kan er mogelijk inkt gaan lekken.

Het oranje lipje en de plastic verpakking verwijderen
  5. Houd de cartridge aan de zijkanten vast en draai vervolgens het oranje beschermkapje linksom om het te verwijderen.

Let op!:

Raak de koperkleurige contactpunten en de inktsproeiers niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dit leiden tot verstoppingen, fouten in het inktsysteem en een mislukte elektrische verbinding.

Het oranje kapje van de inktcartridge verwijderen
  6. Schuif de cartridge voorzichtig in de houder met kleurcodering en duw de cartridge zachtjes omlaag totdat hij op zijn plaats vastklikt.

De inktcartridge plaatsen zodat deze vastklikt in de wagen
  7. Sluit de klep van het toegangsgebied van de cartridges en volg de instructies om de printer uit te lijnen indien hierom wordt gevraagd.