• Informatie

Vervang de inktcartridges in HP DeskJet 5000 printers

Vervang cartridges die leeg of bijna op de HP DeskJet Ink Advantage 5000 printers staan.

HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085 en 5088 cartridgenummers

Noord-Amerika

Latijns-Amerika

Aziatisch-Pacifisch gebied

Europa, Midden-Oosten en Afrika

Niet van toepassing

664 zwart

664XL Zwart

680 zwart

652 zwart

Niet van toepassing

664 driekleuren

664XL driekleuren

680 driekleuren

652 driekleuren

Koop nieuwe inkt- of tonercartridges

Vervangende inkt en toner zijn verkrijgbaar bij HP en bij plaatselijke winkeliers.

1. Ga naar de HP Store.

2. Selecteer vervolgens uw land/regio en taal.

3. Klik op Inkt en toner boven aan de pagina.

4. Volg de instructies om de cartridges voor uw printer te vinden en te bestellen.

De inktcartridges vervangen

Installeer nieuwe cartridges in HP DeskJet 5000 printers.

1. Controleer of er papier in de hoofdlade is geplaatst en schakel vervolgens de printer in.

2. Pak de grepen voorzichtig aan beide zijden van de printer vast en til de toegangsklep voor inktcartridges omhoog tot hij op zijn plaats klikt.

De klep openen om toegang te krijgen tot de cartridges
  3. Open de vergrendeling en trek de cartridge omhoog en uit de houder.

De inktcartridges uit de wagen verwijderen
  4. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Let erop dat u deze alleen aan de zwarte plastic zijkanten vasthoudt.

5. Verwijder de tape van de cartridge.

Let op!:

Raak de spuitmondjes of de koperen contactpunten op de printcartridge niet aan en plak de strip geen tweede keer op de spuitmondjes. Het aanraken van deze onderdelen kan leiden tot een inktsysteemfout.

De tape van de inktcartridge verwijderen
  6. Plaats de cartridge in de houder met kleurcodering en zorg ervoor dat de cartridge stevig in de wagen zit.

7. Sluit de toegangsklep tot de cartridges.

8. Als er automatisch een uitlijningspagina wordt afgedrukt, volgt u de instructies op de pagina om deze te scannen en de cartridges uit te lijnen.