• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

De firmware bijwerken op een HP printer

HP brengt regelmatig nieuwe firmwareversies uit met printerverbeteringen of probleemoplossingen. Werk de firmware regelmatig bij om het meeste uit uw printer te halen.

Opmerking:

Voor printers met dynamische beveiliging omvat de firmware dynamische beveiligingsmaatregelen die worden gebruikt om cartridges te blokkeren met een niet-HP chip of aangepaste of niet-HP elektronica. Deze printer is ontworpen om alleen te werken met nieuwe of hergebruikte cartridges met nieuwe of hergebruikte HP chips of circuits. Regelmatige firmware-updates behouden de effectiviteit van dynamische beveiligingsmaatregelen en blokkeren cartridges die eerder werkten. Meer informatie: http://www.hp.com/learn/ds.

Als de ene modus niet werkt, probeert u de andere.