• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP-notebook-pc's - Een vervangende accu kopen

Als de accu in uw notebookcomputer zijn lading snel verliest, kunt u een vervangende accu aanschaffen bij HP.

Een vervangende batterij bestellen

Bestel vervangende batterij via de HP Parts Store.

Opmerking:

Sommige landen of regio's worden mogelijk niet ondersteund voor het bestellen van onderdelen van HP.com. Ga naar uw plaatselijke HP winkel of neem rechtstreeks contact op met HP om extra batterijen of andere onderdelen te kopen.

1. Ga naar de HP Parts Store.

2. Voer het productnummer in in het veld Uw onderdeel zoeken en druk op Enter.

Opmerking:

Verwijder het achtervoegsel van het productnummer. DZ357U#ABA wordt bijvoorbeeld ingevoerd als DZ357U.

3. Selecteer onder Gecertificeerde originele HP onderdelen kopen uw land/regio en taal.

4. Voer uw serienummer, productnummer of productnaam in het veld in en klik op de knop Zoeken naar een onderdeel.

Opmerking:

Als u het productnummer gebruikt om te zoeken, verwijdert u het achtervoegsel van het productnummer. Productnummer DZ357U#ABA moet bijvoorbeeld worden ingevoerd als DZ357U.

5. Zoek uw notebook en klik vervolgens op het betreffende productnummer.

6. Zoek de batterij in de onderdelenlijst en volg de instructies om de batterij bij HP of een partner van HP Parts Store te kopen.