• Informatie

HP notebook-pc's - Een vervangende batterij kopen

Als de batterij in uw notebookcomputer zijn lading snel verliest, kunt u een vervangende batterij aanschaffen bij HP.

De muis testen met HP PC Hardware Diagnostics

Als uw muis niet werkt zoals verwacht, gebruikt u het hulpprogramma HP PC Hardware Diagnostics voor Windows om problemen op te lossen.

1. Zoek in Windows naar de app HP PC Hardware Diagnostics voor Windows. Klik met de rechtermuisknop op de app en selecteer Als administrator uitvoeren.

Als de app niet is geïnstalleerd op uw computer, kunt u de nieuwste versie downloaden van de website van HP PC Hardware Diagnostics voor Windows.

2. Selecteer in het hoofdmenu Onderdelentests.

Onderdelentests selecteren in het hoofdmenu
  3. Selecteer Invoerapparaten, selecteer de muistest en klik vervolgens op Eenmaal uitvoeren.

x

Muistests uitvoeren
  4. Volg de instructies om de werking van de muis te testen.

Nadat de test is voltooid, worden de resultaten op het scherm getoond.

• Geslaagd: De muis werkt naar behoren en zoals verwacht.

• Fout (met een ID-nummer): Er is een hardwarefout opgetreden bij de muis. Noteer de status van het toetsenbord en het ID-nummer van de fout. Bewaar de notitie over de status van de batterij en het ID-nummer, zodat u deze beschikbaar hebt indien u contact moet opnemen met HP Klantenondersteuning.

Het productnummer van de pc opzoeken met HP Support Assistant

Zoek de naam, het nummer en het serienummer van de computer met HP Support Assistant.

1. Zoek in Windows naar HP Support Assistant en open dit, of klik op het pictogram van de app in de taakbalk.

Als de app niet is geïnstalleerd op uw computer, kunt u de nieuwste versie downloaden van de website van HP Support Assistant.
  2. Zoek op het tabblad Mijn apparaten naar uw computer om de productnaam, het productnummer en het serienummer te bekijken.

De productnaam, het productnummer en het serienummer van de computer vinden op het startscherm van HPSA

Een vervangende batterij bestellen

Bestel vervangende batterij via de HP Parts Store.

Opmerking:

Sommige landen of regio's worden mogelijk niet ondersteund voor het bestellen van onderdelen van HP.com. Ga naar uw plaatselijke HP winkel of neem rechtstreeks contact op met HP om extra batterijen of andere onderdelen te kopen.

1. Ga naar de HP Onderdelenwinkel.

2. Voer het productnummer in in het veld Uw onderdeel zoeken en druk op Enter.

Opmerking:

Verwijder het achtervoegsel van het productnummer. DZ357U#ABA wordt bijvoorbeeld ingevoerd als DZ357U.

3. Selecteer onder Gecertificeerde originele HP onderdelen kopen uw land/regio en taal.

4. Voer uw serienummer, productnummer of productnaam in het veld in en klik op de knop Zoeken naar een onderdeel.

Opmerking:

Als u het productnummer gebruikt om te zoeken, verwijdert u het achtervoegsel van het productnummer. Productnummer DZ357U#ABA moet bijvoorbeeld worden ingevoerd als DZ357U.

5. Zoek uw notebook en klik vervolgens op het betreffende productnummer.

6. Zoek de batterij in de onderdelenlijst en volg de instructies om de batterij bij HP of een partner van HP Parts Store te kopen.