• Informatie

HP notebooks en tablets - Garantie-informatie vinden

Vind de garantie-en ondersteuningsinformatie voor uw computer met behulp van de website van HP Product Warranty check of HP Support Assistant.

Gebruik de website om de garantiestatus van uw HP product te controleren

De webpagina om de HP productgarantie te controleren geeft de huidige garantiestatus, de categorie en de einddatum van de garantie. Het biedt ook ondersteuningsoplossingen voor uw computer.

1. Zoek het serienummer van uw HP notebook of tablet en noteer dit. Ga naar Het serienummer vinden voor gedetailleerde stappen.

2. Ga naar de website van de Productgarantie controle.

3. Selecteer het land/de regio waar de computer is aangeschaft, voer uw serienummer in en klik op Garantie controleren.

Een voorbeeld van de webpagina HP Productgarantie controleren toont de invoervelden voor het land/regio van aankoop en het serienummer

Gebruik van de HP Support Assistant (Windows)

De HP Support Assistant gebruiken om de huidige garantiestatus, de categorie en de einddatum van de garantie van uw apparaat te vinden.

1. Zorg ervoor dat de computer verbinding heeft met het internet.

2. Zoek in Windows naar HP Support Assistant en open dit hulpprogramma.

3. Selecteer op het tabblad Mijn apparatenMijn notebook om de details te openen.

Het scherm Mijn apparaten in de HP Support Assistant
  4. Selecteer in de detailweergave Garantie en services om de garantie-informatie te bekijken.

Informatiescherm van HP Support Assistant met het tabblad Garantie en services

De HP Support Assistant gebruiken (Android)

De HP Support Assistant gebruiken om de huidige garantiestatus, de categorie en de einddatum van de garantie van uw Android-apparaat te vinden.

1. Zorg ervoor dat het Android-apparaat verbinding heeft met internet.

2. Open de Google Play Store, zoek naar HP Support Assistanten installeer deze, indien dit nog niet op uw apparaat is geïnstalleerd.

Opmerking:

HP Support Assistant is mogelijk niet beschikbaar voor alle versies van het Android-besturingssysteem of alle HP apparaten die draaien op Android.

3. Open de app en vervolgens op garantie en servicecontracten om uw garantie-informatie te bekijken.

Garantie en servicecontracten in de HP Support Assistant-app