• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Printers - Aangepast papierformaat maken

De niet-standaard papierformaten afdrukken met verschillende HP printers voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Aangepaste formaten moeten binnen de minimale en maximale afdrukafmetingen vallen die door uw printer worden ondersteund.

Opmerking:

Zorg ervoor dat het aangepaste papierformaat het oorspronkelijke papierformaat niet overschrijdt, om problemen met de afdrukkwaliteit en andere problemen te voorkomen.

Aangepaste papierformaten maken (Windows)

Maak nieuwe papierformaten in het menu eigenschappen van de printer (alleen Windows 10 en Windows 8) of in Apparaten en printers.

Aangepaste papierformaten maken (Mac)

Maak nieuwe papierformaten in het menu Pagina-instelling of Afdrukken, afhankelijk van de opties die beschikbaar zijn in de toepassing van waaruit u afdrukt.