• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP printerinstallatie (bekabeld Ethernet-netwerk)

Gebruik een Ethernetkabel om uw printer aan te sluiten op het netwerk en de printersoftware te installeren.

De printer verbinden met het netwerk (Ethernet)

Sluit de printer met een Ethernetkabel aan op de netwerkrouter, switch of hub.

1. Controleer of er papier in de hoofdlade is geplaatst en schakel vervolgens de printer in.

2. Verwijder mogelijke pluggen of beschermkapjes van de ethernetpoort aan de achterkant van de printer.

3. Sluit een Ethernetkabel aan op de printer en een beschikbare poort op de router.

Sluit een Ethernetkabel aan op de achterzijde van de printer en een beschikbare poort op een router

Installeer en verbind de printer met uw computer of mobiele apparaat

Installeer de printerdriver of de HP Smart-app om uw printer te installeren en te verbinden.

1. Controleer of uw computer of mobiele apparaat is aangesloten op uw lokale netwerk en internettoegang met een sterk signaal heeft.

2. Ga naar 123.hp.com en voer de naam en het nummer van uw printermodel in.

De service zoekt automatisch de nieuwste aanbevolen software of app voor uw computer of mobiele apparaat.

3. Download en voer het driverbestand uit of installeer de HP Smart-app.

4. Volg de stapsgewijze instructies om uw printer te verbinden en te starten.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.