• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Smart Tank 500, 600 - Inktreservoirs bijvullen

Vul de inktreservoirs bij wanneer deze bijna leeg zijn.

De inktreservoirs bijvullen

Vul een inktreservoir als het inktniveau laag is.

Let op!:

Houd de inktflessen uit de buurt van kinderen.

1. Open de klep aan de voorzijde.

De voorklep van de printer openen
  2. Open de dop van het inktreservoir dat u wilt bijvullen.

De klep van een inktreservoir openen
  3. Open de inktfles.

• Als uw inktflessen schroefdoppen hebben, draai deze dan open en bewaar de dop.

Een inktfles met een schroefdop openen
    • Als uw inktflessen een openklappende dop hebben, draait u de dop om deze te verwijderen. Trek aan het lipje om de afdichting te verwijderen en verwijder deze. Plaats de dop weer stevig aan op de fles en open het deksel.

Een inktfles met klep openen
  4. Zet de fles ondersteboven, plaats deze boven de vulopening van het inktreservoir en duw de fles op de vulopening.

Als de fles niet vanzelf leegloopt, verwijdert u de fles en plaatst u deze opnieuw op de vulopening van het reservoir. Knijp niet in de fles.

De inktfles op de vulopening plaatsen
  5. Nadat het inktreservoir is gevuld, stelt u de fles rechtop in en sluit u de dop van de inktfles.

6. De dop van het inktreservoir sluiten.

De reservoirdop sluiten
  7. Herhaal de voorgaande stappen om andere lege inktreservoirs bij te vullen.

8. Sluit de voorklep.

9. Bewaar flessen met overgebleven inkt op een koele, droge plaats.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.