• Informatie

Tonercartridges vervangen in HP Color LaserJet Pro M254-printers

Vervang cartridges die leeg of bijna op zijn voor de HP LaserJet Pro M254-printers.

HP Color LaserJet Pro M254 tonercartridgesnummers

Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië/Pacifisch gebied en Japan

Europa, Rusland, CIS, Midden-Oosten en Afrika

202A en 202X zwart

202A en 202X cyaan

202A en 202X geel

202A en 202X magenta

203A en 203X zwart

203A en 203X cyaan

203A en 203X geel

203A en 203X magenta

Koop nieuwe inkt- of tonercartridges

Vervangende inkt en toner zijn verkrijgbaar bij HP en bij plaatselijke winkeliers.

1. Ga naar de HP Store.

2. Selecteer vervolgens uw land/regio en taal.

3. Klik op Inkt en toner boven aan de pagina.

4. Volg de instructies om de cartridges voor uw printer te vinden en te bestellen.

Reserve tonercartridges plaatsen

Plaats nieuwe cartridges in een HP Color LaserJet Pro M254-printer.

1. Open de klep aan de voorzijde.

De voorklep van de printer openen
  2. Trek de tonercartridgelade naar buiten.

De tonercartridgelade naar buiten trekken
  3. Verwijder de tonercartridge door deze recht omhoog te trekken.

De tonercartridge verwijderen
  4. Haal de nieuwe tonercartridgeverpakking uit de doos en trek aan het ontgrendellipje.

De tonercartridgeverpakking openen
  5. Neem de tonercartridge uit de verpakking.

Let op!:

Raak de fotogevoelige rol aan de onderkant van de tonercartridge niet aan. Vingerafdrukken op de fotogevoelige rol kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken.

Raak de afbeeldingsdrum op de tonercartridge niet aan.
  6. Beweeg de tonercartridge heen en weer om de toner te verdelen.

De tonercartridge schudden
  7. Plaats de nieuwe tonercartridge in de cartridgelade.

Controleer of de tonerkleur van de cartridge overeenkomt met de tonerkleur op de cartridgelade.

8. Duw de tonercartridgelade in de printer.

9. Sluit de voorklep.