• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Bluetooth Smart (Bluetooth laag energieverbruik) en HP printers

Sommige HP printers maken gebruik van een functie met de naam Bluetooth Smart of Bluetooth met laag energieverbruik (BLE/Bluetooth Low Energy) waarmee snelle en betrouwbare printerinstallatie kan worden uitgevoerd.

Bluetooth Smart-informatie voor HP printers

Smart Bluetooth of Bluetooth Low Energy (BLE), wordt gebruikt door de HP Smart-app om de printer te ontdekken tijdens het installatieproces.

Bluetooth Smart biedt geen ondersteuning voor afdrukken via Bluetooth. Het wordt alleen gebruikt als hulpmiddel bij het instellen van een printer. Ga naar Bluetooth-handleiding voor HP Printers voor meer informatie over afdrukken via Bluetooth en een lijst van compatibele printers.

De HP Smart-app is beschikbaar in 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows 10), of HP Smart - Mac App Store (macOS).