HP notebooks – Inschakelen Power On When Lid is Opened (Windows)

Als u het notebook automatisch wilt laten ontwaken of inschakelen wanneer u de klep opent, schakelt u de functie Inschakelen wanneer klep is open in het BIOS in.

Opmerking:

Deze functie is alleen beschikbaar op nieuwere notebooks. Als u deze functie in het BIOS ziet staan, wordt deze op uw notebook ondersteund.

Of deze functie standaard is ingeschakeld, is afhankelijk van de systeemconfiguratie.

De functie 'Power On When Lid is Opened', inschakelen of uitschakelen

Gebruik deze stappen om de functie 'Power On When Lid is Opened' in of uit te schakelen in het BIOS.

Methoden voor het openen van de BIOS-instellingen zijn afhankelijk van de CPU, BIOS-versie en fabricagedatum van het notebook. Als de procedure mislukt en Windows wordt gestart, sluit u de computer af en voert u het proces opnieuw uit.

1. Schakel de computer uit en druk op de aan/uit-knop.

2. Druk herhaaldelijk op f10 voordat Windows start om het BIOS Setup-hulpprogramma te openen.

Opmerking:

Mogelijk moet u eerst op Esc drukken om het Opstartmenu te openen.

3. Gebruik de pijltoetsen om naar het scherm System Configuration te gaan.

4. Gebruik de pijltoetsen om Boot Options te selecteren.

5. Selecteer Power On When Lid is Opened om deze functie in te schakelen. Schakel het selectievakje uit als u deze functie wilt uitschakelen.

Opmerking:

Het uiterlijk van het BIOS varieert afhankelijk van je systeemconfiguratie.

De functie Power On When Lid is Opened selecteren
  6. Ga naar het tabblad Exit en selecteer Exit Saving Changes.