• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP ENVY x360 Convert 15-es1540nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
538G7EA
Productnaam
HP ENVY x360 Convert 15-es1540nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1195G7 (tot 5,0 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores, 8 threads)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), multitouch-ondersteuning, IPS, glas van rand tot rand, microranden, Corning® Gorilla® Glass NBT™, 400 nits, 100% sRGB
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type-C® met 40 Gb/s datasnelheid (stroomlevering via USB, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 10 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 10 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0b; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,9 x 22,82 x 1,84 cm
Gewicht
1,77 kg
Voedingstype
65 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3 cellen, 51 Wh lithium-ion polymeer
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met cameraklepje en ingebouwde digitale dual array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 11 Home
HP apps
HP Audio Switch; HP Support Assistant; HP Connection Optimizer; HP Command Center; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™; 1 maand gratis proefversie van Adobe
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365