• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP Pavilion x360 Convertible 14-dy1703nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
546T5EA
Productnaam
HP Pavilion x360 Convertible 14-dy1703nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1195G7 (tot 5,0 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores, 8 threads)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
35,6 cm (14 inch) FHD (1920 x 1080), multitouch-ondersteuning, IPS, glas van rand tot rand, microranden, 250 nits, 45% NTSC
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9461 802.11a/b/g/n/ac (1x1) Wi-Fi® en Bluetooth® 5 combo
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
32,2 x 20,9 x 1,99 cm
Gewicht
Vanaf 1,5 kg
Voedingstype
45 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3 cellen, 43 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 12 uur
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 11 Home
HP apps
HP Support Assistant; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™; 1 maand gratis proefversie van Adobe
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365