• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Spectre x360 Convertible 13-aw2009nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
4J626EA
Productnaam
HP Spectre x360 Convertible 13-aw2009nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores, 8 threads)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB LPDDR4-3200 MHz RAM (ingebouwd)
Videographics
  • Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
  • Geïntegreerd
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
33,8 cm (13,3 inch) 4K UHD (3840 x 2160), OLED, multitouch-ondersteuning, UWVA, glas van rand tot rand, microranden, ontspiegeld Corning® Gorilla® Glass NBT™, 400 nits, 100% DCI-P3
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 micro sd-mediakaartlezer
Externe poorten
2 Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type-C® met 40 Gb/s datasnelheid (stroomlevering via USB, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB type-A 5 Gbps signaalsnelheid (HP Sleep and Charge); 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
30,67 x 19,45 x 1,69 cm
Gewicht
1,27 kg
Voedingstype
65 watt Type-C™ USB-voedingsadapter
Batterijtype
4-cels lithium-ionpolymeer van 60 Wh
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 10 uur
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 12 uur
Webcam
HP True Vision 720p HD IR-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365