• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

OMEN laptop 15-ek1009nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
344W8EA
Productnaam
OMEN Laptop 15-ek1009nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (2,6 GHz basisfrequentie, tot 5,0 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 6 cores)
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 laptop GPU(6 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), 144 Hz, 7 ms responstijd, IPS, microranden, ontspiegeld, 300 nits, 72% NTSC
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) en Bluetooth® 5-combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gbps signaalsnelheid) met SuperSpeed USB type-C® 10 Gbps signaalsnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB type-A 5 Gbps signaalsnelheid (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB type-A 5 Gbps signaalsnelheid; 1 HDMI 2.1; 1 mini DisplayPort™; 1 RJ-45; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,97 x 2,29 cm
Gewicht
2,45 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 70,9 Wh lithium-ion polymeer
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™; 1 maand gratis proefversie van Adobe
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365