• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

OMEN Laptop 15-ek1900nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
3E3A5EA
Productnaam
OMEN Laptop 15-ek1900nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (2,6 GHz basisfrequentie, tot 5,0 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 6 cores)
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 MHz RAM (2 x 8 GB)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), 144 Hz, 7 ms responstijd, IPS, microranden, ontspiegeld, 300 nits, 72% NTSC
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) en Bluetooth® 5-combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 3 (40Gbps datasnelheid) with SuperSpeed USB Type-C® poorten met 10Gbps datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poorten met 5Gbps datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poorten met 5Gbps datasnelheid; 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,97 x 2,29 cm
Gewicht
2,45 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 70,9 Wh lithium-ion polymeer
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365