• Informatie

HP printers - Tijdens het afdrukken of installeren wordt een foutbericht weergegeven dat een [software component] uw computer zal beschadigen (macOS)

Dit document is bedoeld voor HP printers, macOS Catalina en macOS Mojave.
Uw printer kan een tijdelijke storing ondervinden nadat de referenties van sommige oudere versies van Mac-stuurprogramma's onbedoeld zijn ingetrokken. HP heeft met Apple samengewerkt om deze stuurprogramma's te herstellen, maar mogelijk zijn sommige printers nog steeds getroffen.
De symptomen van deze onderbrekingen kunnen de volgende berichten bevatten:
  • 'HPxyz.framework' beschadigt uw computer
  • De software voor '%@' kan niet worden uitgevoerd. (-9927)
  • Kan '/private/var/spool/cups/tmp/...' niet openen
Als uw printer nog steeds niet kan afdrukken, volgt u de onderstaande instructies om de HP printersoftware te verwijderen en opnieuw te installeren.
  1. Dubbelklik op het pictogram van het HP Uninstaller-programma.
    Pictogram HP Uninstaller.zip
  2. Dubbelklik op de HP Uninstaller-app.
    Het pictogram van HP Uninstaller-app
  3. Als er een bevestigingsvenster verschijnt, klikt u op Openen.
    Op openen klikken in een bevestigingsbericht
  4. Volg de instructies in de app om alle HP software van uw systeem te verwijderen.
  5. Als u daarom wordt gevraagd, typ uw gebruikersnaam en het wachtwoord en klik op OK.
    Invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord en vervolgens op OK klikken.
  6. Zodra de Uninstaller de software heeft verwijderd, sluit u de HP Uninstaller-app.
  7. Typ uw printermodel en klik op Indienen.
  8. Download de nieuwste software voor uw printer onder Stuurprogramma of Stuurprogramma-product installatiesoftware.
    opmerking:
    Dit kan HP Easy start, HP Smart of Mac printer driver versie 5.1 zijn. Systeembeheerders en degenen die HP Easy Start niet kunnen gebruiken, kunnen HP Easy Admin gebruiken voor het downloaden van de pkg-bestanden voor gebruik in Managed of Remote Deployment-omgevingen.
  9. Zodra de download is voltooid, opent u de software en volgt u de instructies om de installatie te voltooien.
  10. Voor het Mac-printerstuurprogramma versie 5.1 opent u Systeemvoorkeuren en open vervolgens Printers en scanners om uw printer opnieuw toe te voegen.