• Informatie

HP ENVY x360 Laptop - 13-ay0952nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
1C4D2EA
Productnaam
HP ENVY x360 Laptop - 13-ay0952nd
Microprocessor
AMD Ryzen™ 5 4500U (2,3 GHz basiskloksnelheid, tot 4,0 GHz boostkloksnelheid, 3 MB L2-cache, 6 cores)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
8 GB DDR4-3200 SDRAM (ingebouwd)
Videographics
AMD Radeon™-videokaart
Vaste schijf
256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
33,8 cm (13,3 inch) wled-backlit FHD IPS met smalle randen, glas van rand tot rand, BrightView en multitouch-ondersteuning op Corning® Gorilla® Glass NBT™, 300 nits, 72% NTSC (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Realtek 802.11 b/g/n/ac (2x2) en Bluetooth® 5 combo
Uitbreidingssleuven
1 micro sd-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
30,65 x 19,46 x 1,64 cm
Gewicht
1,32 kg
Voedingstype
65 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 51-WHr lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 13 uur en 15 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 13 uur en 15 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met camerasluiter en twee geïntegreerde digitale microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365