• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

OMEN Laptop - 17-cb1981nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
1C4U2EA
Productnaam
OMEN Laptop - 17-cb1981nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (2,6 GHz basisfrequentie, tot 5 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3 cache, 6 cores)
Chipset
Intel® HM470
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 (6 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
43,9 cm (17,3 inch) FHD, 144 Hz, IPS, ontspiegeld, wled-backlit, 300 nits 100% sRGB (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s datasnelheid) met SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 mini-DisplayPort™; 1 HDMI 2.0a; 1 RJ-45; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo; 1 microfoon
Minimumafmetingen (b x d x h)
40,5 x 28,5 x 2,99 cm
Gewicht
Vanaf 3,23 kg
Voedingstype
230 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
4-cels lithium-ionpolymeer van 70 Wh
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 6 uur en 45 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 8 uur en 30 minuten
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met ingebouwde dual array digitale microfoon
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; OMEN Audio Control Support DTS:X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten