• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

OMEN Laptop - 15-ek0120nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
1E0V0EA
Productnaam
OMEN Laptop - 15-ek0120nd
Microprocessor
Intel® Core™ i5-10300H (2,5 GHz basisfrequentie, tot 4,5 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 8 MB L3 cache, 4 cores)
Chipset
Intel® HM470
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
  • Intel® UHD Graphics
  • Discrete
  • NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 (6 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) wled-backlit, ontspiegeld FHD, 144 Hz, IPS met smalle randen, 300 nits, 72% NTSC (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s datasnelheid) met SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI 2.0a; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,97 x 2,25 cm
Gewicht
Vanaf 2,36 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 70,9 Wh lithium-ion
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; OMEN ondersteuning voor audioregeling DTS: X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten