• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY x360 Laptop - 15-ed0000nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
3A865EA
Productnaam
HP ENVY x360 Laptop - 15-ed0000nb
Microprocessor
Intel® Core™ i5-1035G1 (1,0 GHz basisfrequentie, tot 3,6 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 6 MB cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
  • Intel® UHD grafische kaart
  • Geïntegreerd
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) wled-backlit FHD IPS met smalle randen, glas van rand tot rand en multitouch-ondersteuning, 250 nits, 45% NTSC (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,8 x 23 x 1,89 cm
Gewicht
1,97 kg
Voedingstype
65-Watt netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 51-WHr lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 10 uur en 45 minuten
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met cameraklepje en ingebouwde digitale dual array-microfoon
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; 3 speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 day free trial); LastPass Premium (30 day free trial)
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten