• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP DeskJet Plus 4130 All-in-One printer (7FS77B)

Productnamen

Modelnaam
HP DeskJet Plus 4130 All-in-One printer
Bestelnr.
7FS77B

Wat is inbegrepen en accessoires

Inhoud van de doos
HP DeskJet 4130 All-in-One printer; HP 305 zwarte setup-cartridge; HP 305 drie-kleuren setup-cartridge; Flyer met regelgeving; Installatiegids; Naslaggids; Netsnoer. Kijk voor meer informatie over inktvolumes en paginaopbrengst op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Verbinding

Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0
Draadloze mogelijkheden
Ja, ingebouwde Wi-Fi 802.11a/b/g/n
Ondersteuning voor storage-apparaat en direct printen
Storage-apparaten niet ondersteund

Kopiëren

Kopieerinstellingen
Automatisch vergroten
Kleurenkopiefunctie
Ja
Maximumaantal kopieën
9 kopieën
Kopieerresolutie
300 x 300 dpi

Omgevingsaspecten

Akoestische emissie (tijdens het printen)
6,4 B(A)
Geluidsdrukemissie
55 dB(A) (printen met 5 ppm)
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
20 tot 80% rel (niet-condenserend)
Relatieve luchtvochtigheid, bij opslag
5 tot 90% rel (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 30 °C
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60°C
Omgevingsspecificaties
Geen

Fax

Faxfuncties
Mobiele fax verzenden ingeschakeld (functionaliteit van de HP Smart-app); Optie om bestanden van je telefoon/foto's toe te voegen; Camerascan of printerscanner; Optie om gemakkelijk een voorblad toe te voegen en het voorbladsjabloon op te slaan; Toegang tot de faxgeschiedenis om alle verzonden faxen en concepten te zien; mogelijkheid om faxen vanuit de geschiedenis te bewerken en opnieuw te verzenden; Gemakkelijk een faxbevestiging printen
Faxresolutie in zwart (best)
Tot 150 x 150 dpi
Faxgeheugen
Onbeperkte opslagruimte
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Nee
Snelheid faxverzending (kwarto)
14,4 Kbps
Opmerking over faxverzendsnelheid
Ingesteld door de fax-serviceprovider

Geheugen

Standaard geheugen
86 MB
Geheugen, maximum
512 MB DDR1; 160 MB flash
Compatibele geheugenkaarten
Nee

Mobiele afdrukmogelijkheid

Mobiele afdrukservices
HP Smart-app; Apple AirPrint™; Mopria™-gecertificeerd

Netwerk

Netwerkprotocollen, ondersteund
802.11a/b/g/n

Papierverwerking

Invoercapaciteit
Tot 60 vel
Standaard invoercapaciteit (kaarten)
Tot 20 kaarten
Standaard invoercapaciteit (enveloppen)
Tot 5
Uitvoercapaciteit
Tot 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; B5; A6; DL-envelop
Mediatypen
Gewoon papier, fotopapier, brochurepapier, enveloppen en ander speciaal inkjetpapier
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
A4: 60 tot 90 gr/m²; HP enveloppen: 75 tot 90 gr/m²; HP kaarten: tot 200 gr/m²; HP 10 x 15 cm fotopapier: tot 300 gr/m²
Printen zonder witranden
Nee

Papierverwerking - ADF

Capaciteit van automatische documentinvoer
Standaard, 35 vel

Fysieke afmetingen

Maximum afmetingen (b x d x h, metrisch)
428 x 579 x 261 mm (uitvoerverlengstuk volledig uitgeschoven)
Gewicht (metrisch)
4820 gr

Stroomvoorziening

Type voedingsbron
intern
Voeding
Ingangsspanning: 220 tot 240 V (±10%), 50/60 Hz (±3 Hz)
Stroomverbruik
1,0 watt (slaapstand), 0,1 watt (uit), 0,1 watt (auto-uit)

Printcartridges

Aantal printcartridges
2 (1 zwart, 1 drie-kleuren)
Vervangende cartridges
3YM61AE HP 305 originele zwarte inktcartridge (ca. 120 pagina's); 3YM62AE HP 305XL originele high-capacity zwarte inktcartridge (ca. 240 pagina's); 3YM60AE HP 305 originele drie-kleuren inktcartridge (ca. 100 pagina's); 3YM63AE HP 305XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridge (ca. 200 pagina's). De werkelijke opbrengst kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de inhoud van de geprinte pagina's en andere factoren. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Afdrukspecificaties

Printtechnologie
Thermische HP inkjettechnologie
Dubbelzijdig printen
Handmatig (driverondersteuning beschikbaar)
Afdruksnelheid in zwart (ISO)
Tot 8,5 ppm
Afdruksnelheid in kleur (ISO)
Tot 5,5 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 1200 x 1200 dpi gerenderd
Maximum afdrukgebied (metrisch)
215 x 355 mm
Maandelijks afdrukvolume
1000 pagina's
Printertalen
HP PCL 3 GUI; HP PCLm (HP Apps/UPD); URF (AirPrint)

Wettelijke specificaties

Veiligheid
IEC 60950-1:2005 + A1:2009 + A2:2013, EN 60950-1:2006 + A11:2009 + A1:2010 + A12:2011 + A2:2013, IEC 62368-1:2014, EN 62368-1:2014 + A11:2017, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Elektromagnetische compatibiliteit
EN 55032:2015/CISPR 32:2015 klasse B, EN 55024:2010/CISPR 24:2010, EN 55035:2017/CISPR 35:2016, EN 61000-3-2:2014/IEC 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013/IEC 61000-3-3:2013, EN 301 489-1 V2.1.1:2017, EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Telecomcompatibiliteit (faxfunctie)
N.v.t.

Scannen

Scantechnologie
Contact Image Sensor (CIS)
Scansnelheid (normaal)
N.v.t.
Scanresolutie, hardware
Tot 1200 x 1200 dpi
Aantal grijstinten
256
Bitdiepte
24-bits
Scanopties (documentinvoer)
Enkelzijdig
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Twain-versie
Versie 2.1

Systeemvereisten

Minimum systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer.
Minimum systeemeisen voor Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15, 2 GB vrije schijfruimte, internettoegang.
Aanbevolen systeemspecificaties voor Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15

Garantie

Garantie
Eén jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijke vereisten. Kijk op http://www.hp.com/support voor informatie over toonaangevende HP service- en supportopties in je regio.