• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP DeskJet 2700, 4100, 4800 printers - De inktcartridges vervangen

Dit document is van toepassing op de HP DeskJet 2710, 2710e, 2720, 2720e, 2721, 2721e, 2722, 2722e, 2723, 2723e, 2724, 2732, 2742e, 2752, 2752e, 2755, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, DeskJet Ink Advantage 2775, 2776, 4175, 4176, DeskJet Plus 4110, 4120, 4121, 4122, 4130, 4140, 4152, 4155, 4158, DeskJet Ink Advantage Ultra 4825, 4826, 4828, 4829 en 4877 All-in-One printers.
Vervang inktcartridges die leeg of bijna leeg zijn door nieuwe, originele HP inktcartridges.

Stap 1: De inktcartridges vervangen

Vervang lege of bijna lege inktcartridges.
  1. Zet de printer aan.
  2. Open de toegangsklep voor de inktcartridge.
    De cartridgewagen gaat naar het midden van de printer.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    De toegangsklep voor inktcartridges openen
    De toegangsklep voor inktcartridges openen
  3. Ga pas verder als de printer stilstaat en geen geluid meer maakt.
  4. Druk voorzichtig op de inktcartridge om deze te ontgrendelen en trek de inktcartridge uit de sleuf.
    De inktcartridge verwijderen
  5. Haal de nieuwe inktcartridge uit de verpakking en verwijder vervolgens voorzichtig de plastic tape door aan het lipje te trekken.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de inktsproeiers niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    De plastic tape verwijderen
  6. Pak de inktcartridge aan de zijkanten vast, met de inktsproeiers naar de printer gericht. Plaats de inktcartridge vervolgens in de houder.
    • De driekleureninktcartridge () gaat in de houder aan de linkerkant.
    • De zwarte inktcartridge () gaat in de houder aan de rechterkant.
  7. Schuif de cartridge onder een licht opwaartse hoek in de bijbehorende sleuf en duw de cartridge voorzichtig naar boven totdat deze vastklikt.
    De inktcartridge op zijn plaats klikken
  8. Herhaal deze stappen indien nodig om de andere inktcartridge te vervangen.
  9. Sluit de toegangsklep voor de inktcartridge.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten

Stap 2: De inktcartridges uitlijnen

Als u de uitlijningspagina print, kan de printer de inktcartridges uitlijnen en bent u verzekerd van de beste afdrukkwaliteit.
  1. Plaats wit A4-papier in de invoerlade.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    Papier in de invoerlade plaatsen
    Papier in de invoerlade plaatsen
  2. Klik in de printersoftware op Afdrukken en scannen en klik vervolgens op Uw printer onderhouden.
    De Printer Toolbox verschijnt.
  3. Klik in het tabblad Apparaatservices op Inktcartridges uitlijnen.
    De printer drukt een uitlijningspagina af.
  4. Volg deze instructies op het scherm om de printcartridges uit te lijnen. U kunt de uitlijningspagina weggooien of bij het oud papier doen.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen met betrekking tot het vervangen van inktcartridges.