• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP DeskJet 2700, DeskJet Plus 4100 Printers - De printer voor het eerst instellen

Dit document is van toepassing op de HP DeskJet 2710, 2721e, 2720, 2720e, 2721, 2721e, 2722, 2722e, 2723, 2723e, 2724, 2732, 2742e, 2752, 2752e, 2755, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, DeskJet Ink Advantage 2775, 2776, 4175, 4176, DeskJet Plus 4110, 4120, 4121, 4122, 4130, 4140, 4152, 4155, en 4158 All-in-One printers.
Wanneer u uw printer voor het eerst instelt, moet u al het verpakkingsmateriaal verwijderen, het netsnoer aansluiten, de inktcartridges installeren en vervolgens papier in de invoerlade leggen.
opmerking:
U vindt de printersoftware op 123.hp.com.

Stap 1: Haal de printer uit de doos

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de buitenkant van de printer.
  3. Laat de uitvoerlade zakken, pak de hendel in de printer vast en laat de toegangsklep voor de inktcartridges zakken om deze te openen.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    De toegangsklep voor de inktcartridges openen
    De toegangsklep voor de inktcartridges openen
  4. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal uit de binnenkant van de printer.
  5. Controleer of u alle onderdelen en materiaal uit de doos hebt verwijderd voordat u de doos en het verpakkingsmateriaal weggooit of recyclet.

Stap 2: Sluit het netsnoer aan

Sluit de printer aan op de netvoeding en schakel de printer in.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt tot stand gebracht tijdens het installeren van de software.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen.
    De cartridgewagen gaat naar het midden van de printer.
  3. Ga pas verder als de wagen stilstaat en de printer geen geluid meer maakt.

Stap 3: Installeer de inktcartridges

Installeer de HP inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  1. Haal een van de inktcartridges uit de verpakking. Raak alleen het zwarte plastic van de inktcartridge aan.
    De inktcartridge uit de verpakking halen
  2. Verwijder de plastic tape.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten of de spuitmondjes niet aan. Plak de beschermende tape niet terug op de contactpunten. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    De plastic tape verwijderen
  3. Schuif de cartridge onder een licht opwaartse hoek in de juiste houder en duw de cartridge voorzichtig omhoog totdat deze vast klikt.
    opmerking:
    Plaats de kleureninktcartridge links en de zwarte inktcartridge rechts.
    De inktcartridge op zijn plaats klikken
  4. Sluit de toegangsklep voor de inktcartridges.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten

Stap 4: Leg papier in de invoerlade

Leg normaal US letter- of A4-papier in de invoerlade nadat u de cartridges hebt geïnstalleerd.

Stap 5: Installeer de printersoftware

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Verbind de printer pas met een computer als dit wordt aangegeven in de printersoftware.
U kunt de nieuwste versie van de printersoftware downloaden van de volgende HP website: 123.hp.com.
opmerking:
Voor een goede afdrukkwaliteit drukt de printer een uitlijningspagina af nadat drie pagina's zijn afgedrukt. Volg de instructies op de uitlijningspagina om het uitlijnen van de inktcartridges te voltooien.