• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Scannersoftware (macOS)

Het apparaat voldoet aan de functie Apple AirScan. Zonder extra software te hoeven installeren, kunt u scannen met behulp van Image Capture of andere met ICA compatibele toepassingen.
Om te profiteren van alle functies van de scanner raadt HP u aan de door HP meegeleverde scanoplossing te installeren, inclusief HP Easy Scan en HP Utility.

HP Easy Scan

Scan documenten en foto's en beheer scansnelkoppelingen.

HP Utility

U kunt HP Utility gebruiken als de scanner met een USB-kabel is aangesloten.
Het venster Onderhoud in HP Utility geeft het scannergebruik en de onderhoudsgeschiedenis weer en geeft aan wanneer onderhoud nodig is. Het bericht wordt weergegeven in HP Utility als het venster Onderhoud is geselecteerd.
Via HP Utility kunt u op een Mac het apparaat configureren en een workflow aan de Scanknop toewijzen. HP Utility is beschikbaar in de map Toepassingen > HP .