• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Apparaatspecificaties

Dit gedeelte introduceert de productspecificaties.

Ondersteunde besturingssystemen

De volgende informatie geldt voor de scannerspecifieke Windows- en HP scandrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Raadpleeg de installatie-opmerkingen van de software voor meer informatie.
macOS: Mac-computers worden door deze scanner ondersteund. Download de software van de startpagina voor productondersteuning en gebruik deze om de HP scandriver te installeren.
  1. Ga naar de startpagina voor productondersteuning.
  2. Volg de opgegeven stappen om de scannersoftware te downloaden.
Linux: Ga naar www.hp.com/go/linuxprinting voor informatie en scannerdrivers voor Linux.
opmerking:
Voor een actuele lijst met ondersteunde besturingssystemen gaat u naar de startpagina voor productondersteuning voor de uitgebreide Help van HP voor de scanner:
Minimale systeemvereisten
Windows 10, 8.1, 7
macOS Catalina v10.15, macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13
Mobiele apparaten, iOS, Android
  • 32-bits of 64-bits
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internetverbinding
  • USB-poort
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Internetverbinding
Routerverbinding niet vereist

Apparaatafmetingen

Controleer of er in uw scanneromgeving genoeg plek is voor de scanner.
Scannerafmetingen
Apparaatafmetingen
Model
1. Hoogte
2. Diepte
3. Breedte
Gewicht
2000 s2-, 3000 s4- en N4000 snw1-modellen
154 mm
172 mm
300 mm
2,7 kg
5000 s5-, 7000 s3- en N7000 snw1-modellen
190 mm
198 mm
310 mm
4,0 kg

Energieverbruik, elektrische specificaties en geluidsemissies

De stroomvoorziening moet voldoen aan bepaalde specificaties, wil de scanner goed functioneren.
Ga naar www.hp.com/support voor recente informatie.
Zorg ervoor dat het netsnoer van de netadapter is aangesloten op een stopcontact met een aardverbinding.
  let op:
De stroomvereisten zijn gebaseerd op het land/de regio waar het product wordt verkocht. Verander niets aan de netspanningen in bedrijf. Hierdoor raakt het product beschadigd en komt de garantie van het product te vervallen.

Bereik voor de werkomgeving

Controleer de aanbevolen omgevingsspecificaties in bedrijf voor uw scanner.
Bereik voor de werkomgeving
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
17,5 tot 25 °C
10° tot 35°C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% tot 80% RH
Hoogte
Niet van toepassing
0 tot 3048 m