• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP Neverstop Laser 1001nw (5HG80A)

Productnamen

Modelnaam
HP Neverstop Laser 1001nw
Bestelnr.
5HG80A

Verbinding

Draadloze mogelijkheden
Ja

Omgevingsaspecten

Geluidskrachtemissie
6,5 B(A)
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
30 tot 70% relatieve luchtvochtigheid
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
17,5 tot 25 ℃
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-20 tot 40 °C
Omgevingsspecificaties
Kwikvrij

Geheugen

Standaard geheugen
32 MB
Geheugen, maximum
32 MB

Mobiele afdrukmogelijkheid

Opmerking met betrekking tot compatibiliteit met mobiel afdrukken
Apple AirPrint: Mobile device must have AirPrint®. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz operations only - learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting; Google Cloud Print™ 2.0: Requires Google Cloud Print™ registration and Google account. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz operations only - learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting.

Papierverwerking

Invoercapaciteit
150 vel
Standaard invoercapaciteit (enveloppen)
Tot 1 envelop
Uitvoercapaciteit
100 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A6; A5; A4; No.10 Env; C5 Env; DL Env; B5(JIS), Oficio 216x340; 105 x 148.5 to 216 x 356 mm
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
105 x 148.5 to 216 x 356 mm
Mediatypen
Plain paper; Heavy paper; Bond paper; Label; Light paper; Envelope
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
60 tot 120 gr/m²

Fysieke afmetingen

Maximum afmetingen (b x d x h, metrisch)
380.5 x 465 x 445 mm
Gewicht (metrisch)
7 kg

Stroomvoorziening

Energiebesparingstechnologie
HP Auto-On/Auto-Off technologie
Type voedingsbron
Interne (ingebouwde) voeding
Voeding
220V - 240V nominal at +/-10% (min 198V, max 264V), 50 - 60Hz nominal +/- 3Hz (min 47Hz, max 63Hz)

Printcartridges

Aantal printcartridges
1 Imaging Drum
Vervangende cartridges
HP 143A Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2,500 pages); HP 143AD Dual pack Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2 x 2,500 pages); HP 144A Black Original Laser Imaging Drum (includes 5,000 pages of inbox toner, useful life of 20,000 pages)
Vervangende cartridges, voetnoot
Declared black toner page yield value in accordance with ISO/IEC 19752 and continuous printing. Actual yields vary considerably based on images printed and other factors. For details see http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
SureSupply, noot
HP SureSupply waarschuwt als een inktcartridge bijna leeg is en helpt u online of lokaal bij HP of een deelnemende dealer nieuwe cartridges aan te schaffen. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/go/SureSupply; alleen beschikbaar bij gebruik van originele HP supplies; Internettoegang vereist.

Afdrukspecificaties

Printtechnologie
Laser
Dubbelzijdig printen
Handmatig (driverondersteuning beschikbaar)
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 600 x 600 x 2 dpi
Maximum afdrukgebied (metrisch)
216 x 355,6 mm
Maandelijks afdrukvolume
20,000 pagina's
Printertalen
PCLmS; URF; PWG

Wettelijke specificaties

Energiezuinigheid
ENERGY STAR®-gekwalificeerd
Veiligheid
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013 (International); EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013 (EU); IEC/EN 60825-1:2014 (Class 1 Laser Product); EN 62479:2010/IEC 62749:2010; Low Voltage Directive 2006/95/EC with CE Mark (Europe)
Elektromagnetische compatibiliteit
EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN55024: 2010, EN 55032:2012/AC:2013, 47 CFR deel 15, onderdeel B I ANSI C63.4-2009, ICES-003 5e ed., KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22:2008, CISPR32:2012, CNS 13438, overige EMC-goedkeuringen zoals vereist door de afzonderlijke landen

Systeemvereisten

Minimum systeemvereisten voor Windows
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra (v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required, USB
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer; Apple®OS X EI Capitan (v10.11) macOS Sierra (v10.12) macOS High Sierra, (v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required, USB; Linux: for more information, see https://www.developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing
Besturingssysteem (ondersteund, noot)
Not all "Compatible Operating Systems" are supported with in-box software; Full solution software available only for Windows 7 and newer; For Windows Server 2008 R2 64-bit, 2012 64-bit, 2012 R2 64-bit, 2016 64-bit only print driver is installed. Windows RT OS for Tablets (32/64-bit) uses a simplified HP print driver built into the RT OS; Linux systems use in-OS HPLIP software.

Garantie

Garantie
HP one year hardware limited warranty. For full terms and conditions visit: http://www.hp.com/go/orderdocuments.