• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP Neverstop Laser MFP 1201n (5HG89A)

Productnamen

Modelnaam
HP Neverstop Laser MFP 1201n
Bestelnr.
5HG89A

Verbinding

Draadloze mogelijkheden
Nee

Kopiëren

Kopieerinstellingen
Aantal kopieën; Licht/donker; Optimaliseren; Papier
Maximumaantal kopieën
Tot 99 kopieën
Kopieerinstellingen voor verkleinen/vergroten
25 tot 400%
Kopieersnelheid (zwart, normaal)
14 kpm
Kopieerresolutie
Up to 600 x 600 dpi (flatbed)

Omgevingsaspecten

Geluidskrachtemissie
6,5 B(A)
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
30 tot 70% relatieve luchtvochtigheid
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
17,5 tot 25 ℃
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-20 tot 40 °C
Omgevingsspecificaties
Kwikvrij

Geheugen

Standaard geheugen
64 MB
Geheugen, maximum
64 MB

Mobiele afdrukmogelijkheid

Opmerking met betrekking tot compatibiliteit met mobiel afdrukken
Apple AirPrint: Mobile device must have AirPrint®; Google Cloud Print™ 2.0: Requires Google Cloud Print™ registration and Google account. Learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting.

Netwerk

Netwerkprotocollen, ondersteund
TCP/IP: IPv4; IPv6; IP Direct Mode; LPD; SLP; Bonjour; WS-Discovery; BOOTP/DHCP/AutoIP; SNMP v1/2/3; HTTP/HTTPS

Papierverwerking

Invoercapaciteit
150 vel
Uitvoercapaciteit
100 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A6; A5; A4; No.10 Env; C5 Env; DL Env; B5(JIS); Oficio 216 x 340; 105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Mediatypen
Plain paper; Heavy paper; Bond paper; Label; Light paper; Envelope
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
60 tot 120 gr/m²

Fysieke afmetingen

Maximum afmetingen (b x d x h, metrisch)
380.5 x 385 x 521 mm
Gewicht (metrisch)
8,73 kg

Stroomvoorziening

Energiebesparingstechnologie
HP Auto-On/Auto-Off technologie
Type voedingsbron
Interne (ingebouwde) voedingsmodule
Voeding
220V - 240V nominal at +/-10% (min 198V, Max 264V), 50 - 60Hz nominal +/- 3Hz (min 47Hz, max 63Hz)

Printcartridges

Aantal printcartridges
1 Imaging Drum
Vervangende cartridges
HP 143A Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2,500 pages); HP 143AD Dual pack Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2 x 2,500 pages); HP 144A Black Original Laser Imaging Drum (includes 5,000 pages of inbox toner, useful life of 20,000 pages)
Vervangende cartridges, voetnoot
Declared black toner page yield value in accordance with ISO/IEC 19752 and continuous printing. Actual yields vary considerably based on images printed and other factors. For details see http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
SureSupply, noot
HP SureSupply waarschuwt als een inktcartridge bijna leeg is en helpt u online of lokaal bij HP of een deelnemende dealer nieuwe cartridges aan te schaffen. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/go/SureSupply; alleen beschikbaar bij gebruik van originele HP supplies; Internettoegang vereist.

Afdrukspecificaties

Printtechnologie
Laser
Dubbelzijdig printen
Handmatig (driverondersteuning beschikbaar)
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 600 x 600 x 2 dpi
Maximum afdrukgebied (metrisch)
216 x 356 mm
Maandelijks afdrukvolume
20,000 pagina's
Printertalen
PCLmS; URF; PWG

Wettelijke specificaties

Veiligheid
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2 2013 (International); EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013 (EU); IEC/EN 60825-1:2014 (Class 1 Laser Product); EN 62479:2010/IEC 62749:2010; Low Voltage Directive 2006/95/EC with CE Mark (Europe); Other safety approvals as required by individual countries
Elektromagnetische compatibiliteit
EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, ICES-003 Issue 5, CISPR 22:2008, CISPR 32:2012, other EMC approvals as required by individual countries.

Scannen

Geavanceerde scannerfuncties
Nee
Scanresolutie, hardware
Tot 600 ppi
Aantal grijstinten
256
Bitdiepte
24-bits
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Twain-versie
Versie 2.1 (Windows 7 of hoger)

Systeemvereisten

Minimum systeemvereisten voor Windows
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra (v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required, USB
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer; Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra,(v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required; USB Linux (for more information, see https://www.developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)
Besturingssysteem (ondersteund, noot)
Not supporting Windows® XP (64-bit) and Windows Vista® (64-bit); Not all "Compatible Operating Systems" are supported with in-box software; Full solution software available only for Windows 7 and newer; For Windows Server 2008 R2 64-bit, 2012 64-bit, 2012 R2 64-bit, 2016 64-bit only print driver is installed; Windows RT OS for Tablets (32/64-bit) uses a simplified HP print driver built into the RT OS; Linux systems use in-OS HPLIP software.

Garantie

Garantie
One-year limited hardware warranty. For more info, please visit us at https://www.support.hp.com