• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion - 15-cs3635nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
8BU98EA
Productnaam
HP Pavilion - 15-cs3635nd
Microprocessor
Intel® Core™ i5-1035G1 (1,0 GHz basisfrequentie, tot 3,6 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 6 MB cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
8 GB DDR4-2666 SDRAM (1 x 8 GB)
Videographics
Intel® UHD grafische kaart
Vaste schijf
256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
15,6-inch (39,6-cm) FHD IPS ontspiegeld WLED-backlit met micro-edge (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9560 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® en Bluetooth® 5 combo
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (dataoverdracht, gesignaleerde snelheid van 5 Gbit/s); 2 USB 3.1 Gen 1 Type-A (alleen dataoverdracht); 1 AC smart-pincode; 1 HDMI 1.4b; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo; 1 RJ-45
Minimumafmetingen (b x d x h)
36,16 x 24,56 x 1,79 cm
Gewicht
Vanaf 1,85 kg
Voedingstype
45-Watt netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 41-WHr lithium-ion
Webcam
HP Wide Vision FHD IR-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
B&O; Twee luidsprekers; HP Audio Boost 1.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten