• Informatie

HP Laser NS NS 1020 printers - Eerste keer printer instellen

Dit document is bedoeld voor HP Laser NS 1020, 1020c en 1020w printers.
Als u een printer voor de eerste keer instelt, verwijdert u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, installeert u de Fotogevoelige rol u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan en downloadt en installeert u de printersoftware.
opmerking:
De printersoftware is te vinden op 123.hp.com.

Stap 1: De printer uit de verpakking halen

Haal de printer uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal.
  1. Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de printer.
    De tape van de printer verwijderen
  2. Open de bovenklep.
    De bovenklep openen
  3. Trek de oranje hendel naar u toe om het beschermvel van de belichtingstrommel te verwijderen.
    Aan de oranje hendel trekken
  4. Sluit de bovenklep.
    De bovenklep sluiten
  5. Recycle het verpakkingsmateriaal.

Stap 2: Papier plaatsen

Plaats de invoerlade en plaats gewoon wit papier.
  1. Plaats de invoerlade in de houder.
    De invoerlade installeren
  2. Schuif de papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
    De papiergeleiders naar buiten schuiven
  3. Plaats een stapel gewoon wit papier.
    Papier plaatsen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van het papier aankomen.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven.
  5. Schuif de deksel van de invoerlade op de lade.
    De deksel van de invoerlade op de lade plaatsen
  6. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
    Het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten trekken

Stap 3: De printer inschakelen en software installeren

Sluit uw printer aan op een voedingsbron en installeer de printersoftware of de HP Smart-app.
  1. Sluit de printer aan op het lichtnet.
    De printer wordt automatisch ingeschakeld.
    opmerking:
    Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de software-installatie.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Ga naar 123.hp.com om de laatste versie van de printersoftware te downloaden.