• Informatie

HP laser 100 printers - Eerste keer printer installeren

Dit document is van toepassing op HP Laser 103a, 107a, 107r, 107w, 108a en 108w printers.
Als u een printer voor de eerste keer instelt, verwijdert u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, plaatst u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan en downloadt en installeert u de printersoftware.
opmerking:
De printersoftware is te vinden op 123.hp.com.

Stap 1: Haal de printer uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Til de bovenklep op.
    De bovenklep openen
  3. Verwijder het verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied voor tonercartridges en verwijder de tonercartridge.
      De veiligheidslipje verwijderen en de tonercartridge verwijderen
    1. De veiligheidslipje verwijderen
    2. De tonercartridge verwijderen
  4. Verwijder de beschermingstape.
    De tape verwijderen
  5. Pak de tonercartridge aan beide kanten vast en beweeg de tonercartridge voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    De tonercartridge heen en weer bewegen
  6. Lijn de tonercartridge uit met de geleiders in de printer en duw de tonercartridge stevig vast.
    De tonercartridge in de printer plaatsen

Stap 2: Plaats gewoon papier in de invoerlade

Plaats gewoon U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.
  1. Open de invoerlade.
    De papierlade openen
  2. Schuif de papiergeleiders open.
    De papiergeleiders openen
  3. Plaats een stapel papier van U.S. Letter- of A4-formaat in de invoerlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar boven. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Papier in de invoerlade plaatsen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen. Duw de papiergeleiders niet zo ver naar binnen dat het papier wordt geklemd.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven
  5. Open de uitvoerlade en het verlengstuk.
      Het verlengstuk van de uitvoerlade openen
    1. De uitvoerlade openen
    2. Het verlengstuk van de uitvoerlade openen

Stap 3: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

Sluit de printer aan op een stopcontact en zet hem aan.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten.
  2. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen.

Stap 4: De printersoftware installeren

Download de nieuwste versie van de afdruksoftware vanaf 123.hp.com en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.