• Informatie

HP Laser 100 printers - Papier, enveloppen plaatsen

Dit document is bedoeld voor HP Laser 103a, 107a, 107r, 107w, 108a en 108w printers.
Plaats papier of enveloppen in de invoerlade.

Gewoon papier plaatsen

Plaats de stapel papier in de invoerlade.
  1. Open de papierlade.
    De papierlade openen
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
    De papierbreedtegeleiders naar buiten schuiven
  3. Plaats papier in de lade met de bedrukte zijde omhoog en de bovenste rand naar de printer gericht. Controleer of de stapel lager is dan de papiergeleider om te voorkomen dat er papierstoringen optreden.
    Papier in de invoerlade plaatsen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen.
    Pas de papierbreedtegeleider aan de breedte van het papier aan
De printer is nu klaar om af te drukken. Selecteer voor het afdrukken de juiste grootte en instellingen voor het papier.

Enveloppen laden

Plaats de enveloppen in de invoerlade.
  1. Open de papierlade.
    De papierlade openen
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
    De papierbreedtegeleiders naar buiten schuiven
  3. Enveloppen in de invoerlade plaatsen.
    Oriëntatie van type enveloppen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel enveloppen aankomen.
    De papierbreedtegeleiders aan de zijkanten van de enveloppen aanpassen
De printer is nu klaar om af te drukken op enveloppen of op fotopapier. Selecteer voor het afdrukken de juiste grootte en instellingen voor het papier.