• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color Laser 150 Printers - Tonercartridges vervangen

Dit document is van toepassing op HP Color Laser 150a en 150nw printers.
Wanneer het tonerlampje op het bedieningspaneel brandt of als er een bericht Toner bijna leeg of Toner zeer laag verschijnt op de computer, vervangt u de tonercartridge.

De tonercartridge vervangen

Vervang de tonercartridge als deze bijna leeg of leeg is.
  1. Schakel de printer uit en verwijder het netsnoer uit het stopcontact of de voedingsstrip.
      waarschuwing:
    U moet het netsnoer loskoppelen voordat u uw hand in de printer steekt om risico op verwonding of elektrische schokken te voorkomen.
  2. Open de toegangsklep voor tonercartridge.
    Open de toegangsklep van de tonercartridge.
  3. Pak elke kant van een tonercartridge vast en trek de tonercartridge vervolgens naar buiten om deze te verwijderen.
    De tonercartridge uit de binnenkant van de printer verwijderen.
  4. Haal een nieuwe tonercartridge uit de verpakking en recycle het verpakkingsmateriaal.
    De nieuwe tonercartridge uit de verpakking halen.
  5. Pak de tonercartridge aan beide klanten vast en beweeg deze voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    Beweeg de nieuwe tonercartridge voorzichtig heen en weer om de toner te verdelen.
  6. Til de klep en trek de klep naar buiten totdat u alle beschermende tape van de tonercartridge hebt verwijderd.
    De klep en beschermende tape van de tonercartridge verwijderen
  7. Lijn de tonercartridge uit met de geleiders in de printer en druk de tonercartridge stevig naar binnen tot deze vastzit.
    De nieuwe tonercartridge in de printer plaatsen.
  8. Herhaal deze stappen als u nog meer nieuwe tonercartridges wilt installeren.
  9. Sluit de toegangsklep voor de tonercartridge.
    Sluit de toegangsklep voor de inktcartridges.
  10. Sluit het netsnoer weer aan op het stopcontact en schakel de printer in.
De nieuwe tonercartridge is geïnstalleerd en de printer is klaar om af te drukken.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het vervangen van de inktcartridges.