• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color Laser 150 Printers - Eerste printerconfiguratie

Dit document is van toepassing op HP Color Laser 150a en 150nw printers.
Als u een printer voor de eerste keer instelt, verwijdert u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, plaatst u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan en downloadt en installeert u de printersoftware.
opmerking:
De printersoftware is te vinden op 123.hp.com.

Stap 1: De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Draai de printer om en verwijder de verpakkingstape van de buitenkant van de printer.
  2. Open de tonercartridgeklep en verwijder de verpakkingsmateriaal aan de binnenzijde van de printer.
    Het verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied van de tonercartridges verwijderen.
  3. Recycle het verpakkingsmateriaal.

Stap 2: Papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.
  1. Trek de invoerlade naar buiten.
    De invoerlade naar buiten trekken.
  2. De tape verwijderen en de papierklep openen.
    Openen van de papierklep.
  3. Als u wilt wisselen tussen papier van US letter- of A4-formaat of papier van Legal-formaat, schuift u de invoerlade uit door op de vergrendeling te drukken en de voorkant van de lade naar buiten te trekken.
    De invoerlade uitschuiven.
  4. Draai de invoerlade om en draai de hendel rechtsom voor de letter of linksom voor de A4.
    Omschakelen van papier van U.S. Letter- of A4-formaat.
  5. Draai de invoerlade naar boven en druk de verlengde lade in de printer tot deze vastklikt.
  6. Schuif de papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
    De papierbreedtegeleiders naar de uiterste stand schuiven.
  7. Plaats papier in de lade met de bedrukte zijde omhoog en de bovenste rand naar de printer gericht. Controleer of de stapel lager is dan de papiergeleider om te voorkomen dat er papierstoringen optreden.
    Papier plaatsen.
  8. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven.
  9. Laat de papierklep zakken en duw de invoerlade naar binnen.
    De invoerlade naar binnen schuiven.
  10. Til de uitvoerondersteuning omhoog om deze te openen.
    De uitvoerondersteuning naar buiten trekken.

Stap 3: Het netsnoer aansluiten

Sluit de printer aan op een stopcontact en zet de printer aan.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de software-installatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Als de printer niet automatisch inschakelt, gebruikt u de aan/uit-knop om de printer in te schakelen.
  3. Ga pas verder als de printer stilstaat en geen geluid meer maakt.

Stap 4: De printersoftware installeren

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd bij de softwareinstallatie.
Download de nieuwste versie van de printersoftware van 123.hp.com.